Παρασκευή 10 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΣΕΒΕ
Μέρα Δράσης ενάντια στη φοροληστεία

Σύλλογοι και ενώσεις αυτοαπασχολούμενων που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ εντείνουν τη δραστηριότητά τους για την επιτυχία της πανελλαδικής Μέρας Δράσης ενάντια στη φοροληστεία, την Τρίτη 14/3, με σύνθημα «Αντιστεκόμαστε στη φοροληστεία από το πρώτο ευρώ - Διεκδικούμε αφορολόγητο όριο και για τους αυτοαπασχολούμενους».

Σε συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών, στις 9 π.μ., καλεί η Παναττική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ, ενώ κινητοποιήσεις σε τοπικές εφορίες θα πραγματοποιηθούν σε Ν. Ιωνία, Περιστέρι, Καλλιθέα και Ηλιούπολη.

Στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πανελλαδικής Μέρας Δράσης, η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ προγραμματίζει για την Τρίτη 14/3 συγκέντρωση στις 8.30 π.μ. έξω από τη Δ' ΔΟΥ, στο κέντρο της πόλης.

Σήμερα και αύριο πραγματοποιεί μαζικές εξορμήσεις προκειμένου το κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση να φτάσει σε όλους τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους της περιοχής.

Ειδικότερα, σήμερα θα γίνουν εξορμήσεις στα καταστήματα του Ε' Διαμερίσματος της Ανω και Κάτω Τούμπας, της Νεάπολης, της Πολίχνης και των Αμπελοκήπων, ενώ αύριο θα γίνει μαζική εξόρμηση στα καταστήματα του κέντρου της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Κινητοποιήσεις διοργανώνονται επίσης στις 14/3 στην Καβάλα, στις 8.30 π.μ. στην εφορία, με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου και του Σωματείου Κομμωτών, στην Ξάνθη, στις 8.30 π.μ. στην εφορία και στην Αλεξανδρούπολη, στις 8.30 π.μ. στην εφορία.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org