Πέμπτη 9 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΥΓΕΙΑ
Κινητοποίηση για τους εργολαβικούς στο «Λαϊκό»

Κινητοποίηση πραγματοποιούν σήμερα, Πέμπτη, στο Νοσοκομείο «Λαϊκό» μαζικοί φορείς της περιοχής, με αίτημα να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους οι εργολαβικοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση απευθύνει και η «Αγωνιστική Συνεργασία» Εργαζομένων του νοσοκομείου. Στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην είσοδο και στις 10.30 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Οι εργολαβικοί εργαζόμενοι στο «Λαϊκό» μόλις την προηγούμενη βδομάδα πληρώθηκαν μόνο το Νοέμβρη του 2016, ενώ δουλεύουν απλήρωτοι για τρεις μήνες και πλέον.

Οι φορείς που διοργανώνουν την κινητοποίηση απαιτούν: Εξω οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία. Καμία ανοχή στην απλήρωτη δουλειά - να πληρωθούν εδώ και τώρα όλα τα δεδουλευμένα. Καμιά απόλυση. Ολες οι καθαρίστριες, τραπεζοκόμες, όλοι οι εργαζόμενοι στη φύλαξη και τις υπόλοιπες υπηρεσίες να παραμείνουν στη δουλειά με σύγχρονους όρους και δικαιώματα. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, με βάση τις σημερινές ανάγκες. Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, με πλήρη εργασιακά κι ασφαλιστικά δικαιώματα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ