Κυριακή 5 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιλαϊκά παραμύθια και σενάρια, επικίνδυνα παζάρια

Διέξοδος για το λαό η ενίσχυση της πάλης του εργατικού - λαϊκού κινήματος, η συμπόρευση με το ΚΚΕ

Το παραμύθι της «μετα-λιτότητας» σερβίρει η κυβέρνηση, με υποσχέσεις για αλλαγή στο μείγμα της αντιλαϊκής της πολιτικής, μετά την ψήφιση και εφαρμογή του νέου πακέτου φόρων και περικοπών, ύψους 3,6 δισ. ευρώ, που παζαρεύει με το κουαρτέτο.

Η «παραγωγική ανασυγκρότηση», για την οποία μιλάει η κυβέρνηση, προκειμένου να καλλιεργήσει προσδοκίες στο λαό, καμιά σχέση δεν έχει με τα πραγματικά του συμφέροντα.

Προϋποθέτει ένταση της εκμετάλλευσης και μεγαλύτερη έκθεση του λαού στους κινδύνους που συνεπάγεται η βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους οξυμένους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

Διέξοδος για το λαό είναι η ένταση της προσπάθειας για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για το δυνάμωμα της κοινωνικής συμμαχίας σε αντικαπιταλιστική - αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση, η συμπόρευση με το ΚΚΕ.


ΣΕΛ.  3,    4,    27

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ