Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος

Σήμερα Πέμπτη, πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ με σύνθημα «Συζητάμε, προχωράμε, ισχυροποιούμε το ΚΚΕ!» και με θέμα τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Πέραμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Περάματος, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟ Κατασκευών Περιστερίου - Αιγάλεω, στο Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Θεοφράστου & 40 Εκκλησιών), θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟ Κατασκευών Νοτιοανατολικών και Βύρωνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Υμηττού, θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Λαύριο, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις
  • Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΟ Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση στο Νυδρί, στο παλιό Δημαρχείο.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Κιλκίς διοργανώνει σύσκεψη στο Παλιό Γυναικόκαστρο, με ομιλητή τον Κώστα Σιδηρόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στη Νίκαια Λάρισας, στο «Ηδιστον», θα μιλήσει ο Γ. Καραβίδας, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Λάρισα, στο «Φοίνικα» (Αβέρωφ), σε σύσκεψη του 4ου Διαμερίσματος, θα μιλήσει ο Θ. Μπιζαϊντές, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Λάρισα, στο Αρισμαρί, σε σύσκεψη της ΚΟΒ ΟΤΑ, θα μιλήσει ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην Καστοριά, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Γιάννης Βήττας, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 6 μ.μ., σε περιοδεία στη Νιγρίτα Σερρών, θα μιλήσει ο Μάκης Λάγιος, μέλος της ΤΕ Σερρών.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Σερρών διοργανώνει σύσκεψη, στα γραφεία του Κόμματος στις Σέρρες, με ομιλητή τον Κώστα Ιντζέ, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 6 μ.μ., στην άνω πλατεία Νεστορίου, θα μιλήσει ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 11.30 π.μ., σε περιοδεία στο νοσοκομείο Σερρών, θα μιλήσει ο Γιάννης Χουβαρδάς, μέλος της ΤΕ Σερρών.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org