Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Απλόχερη αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στον «Καρυπίδη»

Στο κάλεσμα του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση «Καρυπίδης» και της Επιτροπής Αλληλεγγύης του ανταποκρίνονται τα σωματεία που εκφράζουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους στον πολύμηνο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για τα δεδουλευμένα και τις θέσεις εργασίας τους. Προκειμένου να στηριχθεί ο αγώνας των εργαζομένων, που είναι απλήρωτοι τον τελευταίο χρόνο, έχουν εκδοθεί κουπόνια ενίσχυσης τα οποία θα διακινήσουν τα σωματεία και οι εργαζόμενοι.

Ηδη ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας οργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης το Σάββατο 4/2, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του (Αγίας Φιλοθέης 5β), με σκοπό την ενίσχυση των απλήρωτων συναδέλφων τους. Στην ίδια εκδήλωση θα γίνει και η κοπή της πίτας του Συλλόγου. Αντίστοιχα, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καλεί τους εργαζόμενους να στηρίξουν την καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης των εργαζομένων. Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, θα προμηθευτεί κουπόνια ενίσχυσης και θα καλέσει τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΜΕ έχει απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους όλων των κλάδων, τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να διακινήσουν τα κουπόνια τα οποία έχει εκδώσει το σωματείο πλατιά στους χώρους δουλειάς, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και στους κλάδους του Εμπορίου και των Υπηρεσιών, αλλά και σε όλη τη χώρα. «Η έκφραση αλληλεγγύης όλων μας θα είναι καταλυτική όχι μόνο για τον αγώνα των εργαζομένων στην "Καρυπίδης", αλλά και για την ισχυροποίηση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, απέναντι στις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές που υπηρετούν μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα», επισημαίνει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ