Πέμπτη 26 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πληθαίνουν οι αποφάσεις φοιτητικών Συλλόγων

Πληθαίνουν οι αποφάσεις φοιτητικών Συλλόγων που καταδικάζουν την επίθεση της Χρυσής Αυγής σε γονείς, δασκάλους και εκλεγμένους συνδικαλιστές στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, μετά την ανακοίνωση της απόφασης για λειτουργία του σχολείου ως δομής Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων.

Αναλυτικά, σχετικές αποφάσεις έχουν πάρει οι σύλλογοι:

Στην Αττική: Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Φιλοσοφικής, Τουρκικών Σπουδών, Οικονομικού, Πολιτικού, Νομικής, Φυσικού, Πληροφορικής, Φαρμακευτικής, Γεωλογικού, Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, ΣΕΜΦΕ, Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών, Τοπογράφων, Πολιτικών Μηχανικών, Μεταλλειολόγων και Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ, οικοτρόφων ΝΦΕΕΜΠ, Οικοτρόφων ΦΕΑ.

Στη Θεσσαλονίκη: Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων, Πολιτικών Μηχανικών, Γεωλογικού, Ιστορικού, Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής, Γερμανικής Φιλολογίας, Οικονομικών Επιστημών και Πολιτικών Επιστημών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Πολλοί είναι και οι Σύλλογοι που, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες, παίρνουν πρωτοβουλίες για συλλογή σχολικών ειδών για τα προσφυγόπουλα τα οποία και θα τους παραδώσουν σε χώρους όπου και θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματά τους.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org