Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΣΑΜΟΥ
Η κυβέρνηση κάνει το μαύρο άσπρο

Κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μικροεπαγγελματίες και φτωχούς αγρότες να μην ανεχτούν ως παροχή τα ψίχουλα που τους πετούν, απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Β. Συγκροτήματος Δωδεκανήσου με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από τη Νίσυρο.

Τους καλεί «να κλείσουν τα αυτιά στην προσπάθεια δημιουργίας αυταπατών από την κυβέρνηση ότι δήθεν θέλει να αναπληρώσει απώλειες και να ανταποκριθούν αποφασιστικά στο κάλεσμα οργάνωσης στα σωματεία, συλλόγους, επιτροπές που παλεύουν για την ανακούφιση των μικρών και μεγάλων καθημερινών προβλημάτων, ώσπου η πάλη τους να καταφέρει η ζωή μας να μην εξαρτάται από τα ψίχουλα που πετάνε οι εκμεταλλευτές, αλλά να γίνουμε κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουμε».

«Χρειάζεται να έχετε πολύ θράσος για να βαφτίζετε το μαύρο άσπρο και τα 300 ευρώ (αν τα πάρουν και για όσους τα πάρουν) 13η σύνταξη», επισημαίνει σε ανοιχτή επιστολή του προς τον πρωθυπουργό το Εργατικό Κέντρο Σάμου, απαντώντας στις πρόσφατες εξαγγελίες του. «Κύριε πρωθυπουργέ, εμείς ένα έχουμε να σας πούμε: Η εργατική τάξη και ο λαός θα θεριέψουν την οργάνωσή τους και θα γκρεμίσουν παλιά και νέα μνημόνια. Θα γκρεμίσουν την πολιτική και την εξουσία του κεφαλαίου, που πιστά υπηρετείτε εσείς προσωπικά και η κυβέρνησή σας, τα κόμματα που μαζί σας ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και τα φιλαράκια σας οι χρυσαυγίτες. Με ψίχουλα δεν ζούμε. Δεν μπορείτε να μας εξαπατάτε πλέον. Σας έχουμε μάθει όλους καλά!», επισημαίνει.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org