Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Περιοδεία του ΚΚΕ στο «Κρατικό» Νίκαιας

Η Δ. Μανωλάκου συζητώντας με εργαζόμενη στο «Κρατικό» Νίκαιας
Η Δ. Μανωλάκου συζητώντας με εργαζόμενη στο «Κρατικό» Νίκαιας
Το πρόγραμμα της πολιτικής δράσης περιλαμβάνει και εξορμήσεις σε νοσοκομεία της Αττικής. Στο «Κρατικό» Νίκαιας, την Τρίτη 13/12, με εργαζόμενους και ασθενείς συζήτησε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτής, εισπράττοντας την αγανάκτησή τους για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας γενικά, αλλά και στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Η Δ. Μανωλάκου ενημέρωσε το προσωπικό για τον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε την περασμένη βδομάδα, που προβλέπει επιπλέον μέτρα που πετσοκόβουν το εργατικό - λαϊκό εισόδημα, αλλά και τις παροχές σε Υγεία και Πρόνοια.

Πολλές ήταν οι καταγγελίες του προσωπικού για την κατάσταση από την υποχρηματοδότηση στο νοσοκομείο. Είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και πολλούς μήνες δεν έχει γίνει κατορθωτό να αντικατασταθεί μια πόρτα, απαραίτητη για την ασφαλή λειτουργία του αξονικού τομογράφου. Οι εργαζόμενοι, μάλιστα, σχολίαζαν περιπαικτικά τις τοποθετήσεις του υπουργού Υγείας, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του στη Βουλή, ο προϋπολογισμός για το νοσοκομείο έχει αυξηθεί.

Η Δ. Μανωλάκου, συζητώντας μαζί τους, τους κάλεσε να μη μένουν μόνο στην αγανάκτηση για την κοροϊδία που εισπράττουν από την κυβέρνηση. «Οι ελπίδες σας διαψεύστηκαν, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε πίκρα και αδιαφορία, σε παραίτηση από τη δράση. Αυτή είναι η επιδίωξη της κυβέρνησης. Το αντίθετο πρέπει να γίνει: να οργανωθεί η πάλη παντού σε σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική και να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ. Να μη συμβιβαστούμε με τη φτώχεια και την εξαθλίωση, αλλά να υπάρξει πραγματικός ξεσηκωμός».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org