Πέμπτη 15 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΚΝΕ στην Κωνσταντινούπολη

Στελέχη των δύο Κομμουνιστικών Νεολαιών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης
Στελέχη των δύο Κομμουνιστικών Νεολαιών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης
Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΚΝΕ στην Κωνσταντινούπολη με επικεφαλής τον Νίκο Αμπατιέλο, Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της Οργάνωσης, μετά από πρόσκληση της Κομμουνιστικής Νεολαίας, Τουρκία (ΚΝΤ).

Οπως σημειώνει σε σχετικό δελτίο Τύπου το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ: «Η αντιπροσωπεία της ΚΝΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στα μέλη και τους φίλους της ΚΝΤ που δρουν μέσα σε δύσκολες συνθήκες, μέτρων καταστολής και περιορισμού της πολιτικής δράσης, και στην "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" που έχει ψηφίσει το τουρκικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με την εισήγηση της κυβέρνησης μετά την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και διμερείς θεματικές συναντήσεις με την ηγεσία της ΚΝΤ. Οι συναντήσεις επιβεβαιώνουν τις συντροφικές σχέσεις των δύο Κομμουνιστικών Νεολαιών, της ΚΝΕ και της ΚΝΤ, καθώς και την αναγκαιότητα κοινής πάλης της νεολαίας της Ελλάδας και της Τουρκίας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιείται και στις δύο χώρες, ενάντια στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ενάντια στο βάρβαρο σύστημα της εκμετάλλευσης, της ανεργίας, της φτώχειας, των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της προσφυγιάς».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ