Παρασκευή 21 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Παρασκευή, σε συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - η θέση του ΚΚΕ», στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Κυμίνων Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Αύριο, Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στο θέατρο Δημαρχείου, οι Κομματικές Οργανώσεις Ηλιούπολης του ΚΚΕ και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στην παρουσίαση της διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Οψιμος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα τιμηθούν ζώντες μαχητές του ΔΣΕ. Θα γίνει παρουσίαση του λευκώματος «Φωτογραφίζοντας το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας».

Την Κυριακή 23/10

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Βύρωνα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου) οι Κομματικές Οργανώσεις Βύρωνα του ΚΚΕ και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ -ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για το ηρωικό μπλόκο του Βύρωνα. Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, και θα χαιρετίσει η Γεωργία Τσαμούρη, πρόεδρος του Παραρτήματος Βύρωνα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό αφιέρωμα. Θα προηγηθεί στις 6 μ.μ. κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο Εθνικής Αντίστασης.

-- Στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος), η Τομεακή Οργάνωση Τοπικής - Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση για τον «Ριζοσπάστη» από την ΚΟ Μπραχαμίου, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (στην αίθουσα του ΔΣ, 2ος όροφος).

-- Στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πλατεία Μητροπόλεως) ο Τομέας Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Το εργατικό κίνημα και ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος». Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις θα πραγματοποιήσει η ΚΟ Σαλαμίνας του ΚΚΕ, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Στοκχόλμης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70χρονα του ΔΣΕ, στις 2 μ.μ., στο Pontonjargatan 36 κοντά στο σταθμό του μετρό Fridhemsplan. Θα μιλήσει ο Βασίλης Λαζαρίδης, στέλεχος του Κόμματος, θα προβληθεί βίντεο για τον ΔΣΕ, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση ντοκουμέντων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ