Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ
Αντιφασιστική συναυλία το Σάββατο στο Πασαλιμάνι

«Δεν ξεχνάμε! Το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά πολεμάμε!» είναι το σύνθημα της Τομεακής Οργάνωσης Πειραιά της ΚΝΕ για την αντιφασιστική συναυλία που διοργανώνει το Σάββατο 17/9, στις 9 μ.μ., στο Πασαλιμάνι, με τους «Rebellion Connexion» και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες και νεανικά συγκροτήματα. Αφορμή είναι τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή στο Κερατσίνι και τη δολοφονική επίθεση ενάντια σε στελέχη του ΚΚΕ και εργατικών σωματείων της Ζώνης, στο Πέραμα.

Η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να πάρει μέρος και στο συλλαλητήριο εργατικών σωματείων και φοιτητικών συλλόγων, την ίδια μέρα, στις 6 μ.μ., στην Αμφιάλη (πλ. Ζαρντέν - τριγωνάκι).

Σε σχετική ανακοίνωσή της τονίζει μεταξύ άλλων: «Οι χρυσαυγίτες είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες. Από τη σάπια ιδεολογία τους, το δηλητήριο του ρατσισμού, ο εθνικισμός, η ξενοφοβία είναι η μήτρα που γεννιέται η εγκληματική τους δράση (...) Είναι σκυλιασμένοι υπερασπιστές του συστήματος της εκμετάλλευσης (...) Η πάλη του λαού και της νεολαίας θα ξεριζώσει το ναζιστικό - ρατσιστικό δηλητήριο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ