Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΠΑΟ 1-1
Επιστροφή στους ομίλους

Στη Δανία ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπρόντμπι και χάρη στη νίκη του με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι σφράγισε την επιστροφή του στους ομίλους του Europa League μετά από ένα χρόνο. Οι «πράσινοι», αν και για ένα ημίχρονο έπαιξαν με τη... φωτιά αφού παρουσιάστηκαν ασύνδετοι και με αμυντικά προβλήματα, δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να απειλήσουν, ανέβασαν ρυθμούς στο β' μέρος και κυρίως μετά το 60'. Η ελληνική ομάδα ήταν ακίνδυνη επιθετικά στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 45λεπτου, ενώ τα λάθη στα μετόπισθεν εκμεταλλεύτηκε άριστα η Μπρόντμπι, η οποία εμφανίστηκε πιο δραστήρια επιθετικά. Μάλιστα, στο 35' κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ενώ ο Παναθηναϊκός έδειξε να συνέρχεται λίγο πριν από το ημίχρονο όταν είχε δύο καλές στιγμές με τον Ιμπάρμπο (δοκάρι 38', πλασέ 45'). Στο β' μέρος η εικόνα της ελληνικής ομάδας άλλαξε αφού ανέκτησε τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου χάρη και στην είσοδο του Λέτο, βελτιώθηκε αμυντικά ενώ απέκτησε και ταχύτητα στην επίθεση χάρη και στον Λουντ που μπήκε αλλαγή. Στο 65' ήρθε η ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό με τον Ιβανόφ και πλέον τα πράγματα άρχισαν να απλοποιούνται με το πέρασμα της ώρας αφού οι γηπεδούχοι έριξαν τους ρυθμούς τους.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: Τόπελ, Λάρσον, Ρέκερ, Χέρμανσον, Χολστ (67' Ουρένια), Νέργκαρντ, Χούλσαγκερ, Φίρι (75' Κόρλου), Μουχτάρ, Βίλτσεκ, Πούκι (83' Γιάκομπσεν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ιβανόφ, Χουλτ (86' Βιγιαφάνιες), Γουακάσο, Λεντέσμα (59' Λουντ), Ζέκα, Ιμπάρμπο (46' Λέτο), Μπεργκ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ