Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Μια σειρά συγκεντρώσεων και εκδηλώσεων θα γίνουν τις επόμενες μέρες από τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 9.30 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Καρύστου, στην παραλία Καρύστου, θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ., στην πλατεία αγοράς της Αγιάσου.

-- Λαϊκό - ποντιακό γλέντι, οργανώνει η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ» στο Δροσάτο. Η ορχήστρα θα αποτελείται από τους αδερφούς Νίκο και Στέργιο Ιακωβίδη και τους Δήμο Ιωαννίδη (λύρα και τραγούδι), Στάθη Εφραιμίδη (νταούλι), Ματθαίο Φερεσίδη (κλαρίνο), Χρήστο Αποστολίδη (μπουζούκι), Κυριάκο Τάντζη (τραγούδι) και τον Κώστα Κόνιαρη (τραγούδι).

-- Η ΚΟΒ Αταλάντης διοργανώνει εκδήλωση, στις 8.30 μ.μ., στη Σκάλα Αταλάντης (Λιμάνι). Θα παρουσιαστεί η πρόταση του ΚΚΕ για το ενιαίο 12χρονο σχολείο. Ομιλητής θα είναι ο Τάσος Χρονάς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 7/8

-- Η ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού Λέσβου: Αγρίτη Βασίλη του Νικολάου από την Αγιάσο και Καλαγάνη Γρηγόρη του Θεόπιστου από τα Βασιλικά, στις 11 π.μ., στο Αμπελικό. Ο δρόμος που οδηγεί στη συγκεκριμένη περιοχή είναι από τη Μεγάλη Λίμνη προς Αμπελικό και στα έξι (6) χιλιόμετρα, μετά το χωριό, είναι ο χώρος της εκδήλωσης. Θα υπάρχει ειδική σήμανση.

-- Η ΚΟΒ Μανταμάδου Λέσβου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει λαϊκό γλέντι, στις 9 το βράδυ, στο εξοχικό Χιωτέλλη.

-- Η ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στα Ανώγεια για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αρμί. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους Ανωγειανούς αγωνιστές. Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό κρητικό πρόγραμμα.

-- Η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ στα 70 χρόνια από το σχηματισμό της 1ηςομάδας του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου από τους Λεκάτες μαχητές, διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης, στις 11 π.μ. στο κοινοτάφιο έξω από τη Λέκκα.

-- Η ΚΟΒ Μακρακώμης διοργανώνει πολιτιστική - πολιτική εκδήλωση, στις 9 μ.μ. στην πλατεία της Μακρακώμης. Θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον κομμουνιστή Τούρκο ποιητή, αταλάντευτο αγωνιστή και διεθνιστή Ναζίμ Χικμέτ. Ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ από τον Χρήστο Πάσουλα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 8/8

-- Η ΚΟΒ Στυλίδας διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση, στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Τάσο Χρονά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 9/8

-- Οι ΚΟΒ Ζαχάρως και Αρχαίας Ολυμπίας του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση για τη μάχη της Ανδρίτσαινας και το Λαϊκό Γυμνάσιο Ανδρίτσαινας, στην κεντρική πλατεία της Ανδρίτσαινας, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κάγκουρας, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org