Παρασκευή 8 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σύσκεψη για τις αυτοαπασχολούμενες γυναίκες

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη
Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη
Σύσκεψη για τις αυτοαπασχολούμενες γυναίκες, με στόχο να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και να τεθούν οι βάσεις για μεγαλύτερη και πιο ενεργή συμμετοχή τους στα σωματεία, οργάνωσε την Τετάρτη το απόγευμα η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ). Στη σύσκεψη πήραν μέρος γυναίκες εκλεγμένες σε ΔΣ κλαδικών σωματείων και Ενώσεων, καθώς και αυτοαπασχολούμενες που συσπειρώνονται σε Επιτροπές Αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ.

Στην ομιλία του, εκ μέρους της ΟΒΣΑ, ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η συμμετοχή των αυτοαπασχολούμενων γυναικών στους αγώνες, μέσα από τις γραμμές της Ομοσπονδίας, ενώ σημείωσε ιδιαίτερα τη συνεργασία της ΟΒΣΑ με την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας. Με τη σειρά της, η αντιπρόεδρος της ΟΓΕ, Χριστίνα Σκαλούμπακα, αναφέρθηκε σε μια σειρά προβλήματα των αυτοαπασχολούμενων γυναικών: Στην απουσία μέτρων προστασίας της μητρότητας, στα εξαντλητικά ωράρια που φθείρουν την υγεία τους, στην απειλή της ανεργίας απέναντι στην οποία βρίσκονται απροστάτευτες.

  • Λαϊκό γλέντι με μεζέδες, ποτό και ζωντανή μουσική διοργανώνει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, το Σάββατο 16 Ιούλη, στις 9 μ.μ., στο γήπεδο χάντμπολ στο Καματερό (Γούναρη και Θεοτόκου, Γεροβουνό).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ