Τρίτη 14 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σε λειτουργία δύο νέες ιστοσελίδες

Από την έναρξη λειτουργίας των 2 ιστοσελίδων καταγράφηκε μεγάλο ενδιαφέρον, με χιλιάδες επισκέπτες

*

Από την έναρξη λειτουργίας των 2 ιστοσελίδων καταγράφηκε μεγάλο ενδιαφέρον, με χιλιάδες επισκέπτες
Αρχισαν τη λειτουργία τους από την Κυριακή οι δύο νέες ιστοσελίδες που ανήρτησε στο διαδίκτυο η ΚΕ του ΚΚΕ. Πρόκειται για την ιστοσελίδα προσφορών στο Αρχείο της ΚΕ του ΚΚΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://arxeio.kke.gr και την ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη στα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στη διεύθυνση http://dse.kke.gr.

Ηδη απ' την έναρξη της λειτουργίας τους καταγράφηκε μεγάλο ενδιαφέρον με χιλιάδες επισκέπτες να «περιηγούνται», ενώ αρκετοί ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για προσφορά υλικών. Υλικά απ' αυτές τις προσφορές θα αρχίσουν να αναρτώνται σύντομα.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ιστοσελίδα παρουσιάζει πρόσφατες και παλιότερες προσφορές στο Ιστορικό Αρχείο της ΚΕ του ΚΚΕ και θα συνεχίσει με νέες προσκτήσεις, με σκοπό τον παραπέρα εμπλουτισμό του Αρχείου της ΚΕ, τη διάδοση του ιστορικού υλικού ως στοιχείου της γνωριμίας με την ιστορική διαδρομή του ΚΚΕ, που πλησιάζει τον έναν αιώνα δράσης.

Η δημιουργία της δεύτερης ιστοσελίδας, για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, επιδιώκει να φωτίσει πτυχές της ηρωικής πάλης του, να συμβάλει στη διάδοση της ιστορικής αλήθειας, των πολιτικών διδαγμάτων, να γνωρίσουν οι νεότερες γενιές τον τιτάνιο αγώνα του. Το αρχειακό και οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από το Αρχείο του ΚΚΕ και μεγάλο κομμάτι αυτού έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα εμπλουτίζεται στην πορεία με νέα υλικά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ