Τρίτη 24 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
Ιστορικά τη βρώμικη δουλειά την «έβγαζε» πάντα η σοσιαλδημοκρατία

Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας, δίνοντας απάντηση στα περί «δίκαιων» και «αναγκαίων» μέτρων που διατυμπανίζει η κυβέρνηση, επισήμανε ότι είναι μέτρα που ευνοούν το κεφάλαιο. Αυτό φαίνεται, τόνισε, και από το ότι αυτοί που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, «άσχετα αν μια μερίδα από αυτούς σας κάνει κριτική, κάποια παλιά τζάκια που ίσως νιώθουν ότι χάνουν από νέους ανταγωνιστές».

Οπως σημείωσε, «μετά απ' όλα αυτά, είναι πολύ λογικό να βγαίνουν στα κεραμίδια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να τρελαίνονται στην κυριολεξία, αφού τους κλέβετε τα πνευματικά δικαιώματα. Κόμματα, και ιδιαίτερα η ΝΔ, που όλα αυτά τα χρόνια είχαν κάνει σημαία τους τις ιδιωτικοποιήσεις, τις επενδύσεις, τη στήριξη του κεφαλαίου, να βλέπουν τώρα να τους ξεπερνάτε σε επιδόσεις, δεν το αντέχουν».

Εξάλλου, πρόσθεσε, δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο. «Ιστορικά, στις δύσκολες στιγμές για το σύστημα, πάντα ή σχεδόν πάντα, τη βρώμικη δουλειά την έβγαζε η σοσιαλδημοκρατία, τέτοια κόμματα που μπορούν πιο εύκολα να χειραγωγούν το λαό και να δίνουν το χρόνο στα πιο αυθεντικά κόμματα της αστικής τάξης να ξεπλυθούν, όπως προσπαθούν να κάνουν τώρα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ