Τετάρτη 25 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση για τις εξελίξεις στη Βαλκανική, αλλά και τα μηνύματα που προκύπτουν από τη μεγάλη διαδήλωση στη Γένοβα, πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη στις 8μ.μ. στο πάρκο μπροστά από το Β` ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Αμπελοκήπων του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

- Δυο ομιλίες - συζητήσεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ, με ομιλητή το μέλος του ΠΓ του Κόμματος Σπύρο Στριφτάρη, διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 9.00 μ.μ, στην παραλία Αστακού και το Σάββατο 28 Ιουλίου την ίδια ώρα στο Μύτικα.

- Περιοδεία στο νομό Λασιθίου θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου ο βουλευτής του ΚΚΕ Τ. Τσόγκας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο βουλευτής του Κόμματος θα ξεκινήσει την περιοδεία του στις 9.30 μ.μ, από το Ξενοδοχείο «ΜΙΝΩΣ ΠΑΛΛΑΣ», όπου θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους, για να συζητήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 12.00 το μεσημέρι, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «ΛΙΚΤΟΣ» στην Ιεράπετρα και θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους.

Στις 2.00 μ.μ ο βουλευτής του ΚΚΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δήμου Ιεραπέτρας. Η περιοδεία θα κλείσει με ανοιχτή ομιλία στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αγ. Νικολάου με θέμα: «Εργασιακά - Κοινωνική Ασφάλιση», ενώ στη συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ