Σάββατο 2 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στο Μενίδι, η ΚΟ Μενιδίου καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Ευρωκομμουνισμός: Θεωρία και στρατηγική υπέρ του κεφαλαίου», με ομιλητή τον Βασίλη Οψιμο, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ. στο Πάρκο Γουδή (Λεωφόρος Μεσογείων, απέναντι από το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν»), οι ΤΟ του ΚΚΕ Α' Αθήνας - Γαλατσίου, Ανατολικών Συνοικιών και η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του που εκτελέστηκαν στις 30/3/1952, από την αστική τάξη και την κυβέρνηση Πλαστήρα. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Γλυφάδας διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στους αλύγιστους της ταξικής πάλης, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικοθεατρική παράσταση, έκθεση βιβλίου, αφίσας και φωτογραφίας.

-- Στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Αγ. Δημητρίου (2ος όροφος), οι ΚΟ Μπραχαμίου διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Ανάμεσα στο σοσιαλισμό και τον αναρχισμό υπάρχει μια άβυσσος... (Κ.Μαρξ)». Θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Για τον Αναρχισμό», των Κ. Μαρξ και Φρ. Ενγκελς.

-- Στις 10.30 π.μ. στην Αρτέμιδα (αίθουσα ΞΕΝΟΦΩΝ, 5η στάση Βραυρώνος), η ΚΟ Αρτέμιδας προσκαλεί σε συζήτηση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Γιάννη Πατσή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Κορωπί (Δημοτική Βιβλιοθήκη) η Κομματική Οργάνωση Κορωπίου διοργανώνει συζήτηση με το ίδιο θέμα και με ομιλητή τον Νίκο Ρεμπάπη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Σωματείου Συνταξιούχων του Δημοσίου (Πατησίων 4), οι ΚΟΒ στο Δημόσιο καλούν σε συγκέντρωση με το ίδιο θέμα και ομιλήτρια την Εφη Χαλιού, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 10.30 π.μ., στο Ηράκλειο (Λ. Ηρακλείου και Πολυτεχνείου) η ΚΟΒ ΟΤΑ Βορείων καλεί σε σύσκεψη με το ίδιο θέμα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ