Πέμπτη 31 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Στη μάχη και οι Λαϊκές Επιτροπές

Τη συμμετοχή τους στην πορεία οργανώνουν και οι Λαϊκές Επιτροπές. Η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας ετοιμάζεται την Τρίτη 5 Απρίλη να συμμετέχει στην πορεία από την Ακράτα μέχρι το Ξυλόκαστρο, διανύοντας μια απόσταση περίπου 30 χλμ. (πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6986093194 και 6955851733). Η Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πορεία στο Παλατάκι στο Χαϊδάρι (Ιερά Οδός και Καραϊσκάκη) και να συνεχίσει μαζί της μέχρι να φτάσει στον τελικό της προορισμό, στο Σύνταγμα.

Πρόγραμμα εξορμήσεων έχει αποφασίσει η Λαϊκή Επιτροπή Κερατσινίου - Δραπετσώνας για όλη την επόμενη βδομάδα: Την Κυριακή στο Σελεπίτσαρι. Τη Δευτέρα 4/4 στον ΟΑΕΔ, με τραπεζάκι για συλλογή υπογραφών στο διεκδικητικό πλαίσιο των ανέργων. Την Τρίτη 5/4, σε υπηρεσίες του Δήμου (γκαράζ, καροτσάκια, πράσινο). Την Τετάρτη 6/4, στις 10 π.μ. στο Δημαρχείο Κερατσινίου, στις 11 π.μ. στις καφετέριες στην οδό Π. Φύσσα (Τσαλδάρη), στις 6 μ.μ. στο ΙΕΚ Κερατσινίου και στις 7 μ.μ. στο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας. Την Πέμπτη 7/4 καλεί σε πλατιά σύσκεψη μαζί με την Επιτροπή Ανέργων.

Η Λαϊκή Επιτροπή Περάματος την Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Περάματος (ΚΕΦΟ), με τραπεζάκι για συλλογή υπογραφών στο διεκδικητικό πλαίσιο των ανέργων. Τέλος, κάλεσμα στους ανέργους της περιοχής να πάρουν μέρος στην πορεία απηύθυναν, την περασμένη Τρίτη, η Λαϊκή Επιτροπή Αγίου Δημητρίου και η Επιτροπή Αγώνα Αλίμου, με εξόρμηση στον ΟΑΕΔ Νοτίου Τομέα στον Αλιμο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ