Τετάρτη 4 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Κομβική αναμέτρηση

Tον πλέον καθοριστικό του αγώνα, που θα κρίνει πολλά για το στόχο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο, καλείται να δώσει σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 4η αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ (21.45, ΕΡΤ/ΟΤΕ Sports 2). Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα πραγματοποιήσουν καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στους «16» και θα έχουν την τύχη στα χέρια τους στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια, με Μπάγερν Μονάχου εκτός και ειδικά με την Αρσεναλ εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη όμως και η Ντιναμό, μετά την ήττα της από τους πρωταθλητές Ελλάδας στο προηγούμενο παιχνίδι, θα παίξει στο Φάληρο το τελευταίο της χαρτί για τους στόχους της.

Την ίδια ώρα κρίσιμο είναι και το άλλο ματς του ομίλου στο Μόναχο μεταξύ Μπάγερν και Αρσεναλ (21.45 ΟΤΕ Sports 3), ιδιαίτερα μετά την ήττα των Βαυαρών στο Λονδίνο την προηγούμενη αγωνιστική. Για τον Ολυμπιακό το αυτί θα είναι και σε αυτό το παιχνίδι, όπου το πλέον βολικό σενάριο για αυτόν (φυσικά σε περίπτωση νίκης επί της Ντιναμό) θα είναι μια ήττα της Αρσεναλ.

Ωστόσο, ασχέτως των όποιων σεναρίων υπάρχουν για την ελληνική ομάδα, για τον τεχνικό των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα, το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού θεωρεί τη Ντιναμό αξιόλογο σύνολο, ικανό για την ζημιά παρά την ήττα της στο Ζάγκρεμπ την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Πορτογάλος επισήμανε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού, το οποίο διευκρίνισε πως θα το αντιμετωπίσει με την ανάλογη σοβαρότητα, όπως έχει κάνει και σε όλα τα υπόλοιπα μέχρι σήμερα. Παράλληλα εξήγησε πως και το σημερινό ματς το θεωρεί ίδιας δυσκολίας με αυτό του Ζάγκρεμπ και περιμένει να εξελιχθεί με την ίδια ένταση και δύναμη. Για τον ίδιο το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο, ωστόσο δεν το θεωρεί καθοριστικό γιατί υπάρχουν ακόμα δυο αγωνιστικές, όπως υπογράμμισε.

Πολλά θα κριθούν σήμερα για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Φάληρο

Eurokinissi

Πολλά θα κριθούν σήμερα για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Φάληρο
Στα αγωνιστικά πλάνα, όπως άφησε να φανεί τις προηγούμενες ημέρες, ο Σίλβα στοχεύει αυτή την φορά να είναι ο Ολυμπιακός που θα έχει την κατοχή της μπάλας και θα κάνει το παιχνίδι, σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθήθηκε σε Λονδίνο και Ζάγκρεμπ (χτύπησε στις αντεπιθέσεις). Οσον αφορά την ενδεκάδα, σε σχέση με τις προηγούμενες υποχρεώσεις αυτή αναμένεται να έχει μια αλλαγή, στο πρόσωπο του Ερνάνι, που μετά τις δυο καλές εμφανίσεις με Πλατανιά (Κύπελλο) και Βέροια (πρωτάθλημα) δείχνει να κερδίζει θέση σε σχέση με τον πιο κουρασμένο Πάρντο.

  • Tα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια (21.45): Τσέλσι - Ντιναμό Κιέβου (ΟΤΕ Sports 7), Ρόμα - Μπάγερν Λεβερκούζεν (ΟΤΕ Sports 5), Mπαρτσελόνα - ΜΠΑΤΕ (OTE Sports 4), Mακάμπι Τελ Αβίβ - Πόρτο, Λυών - Ζενίτ, Γκενκ - Βαλένθια.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ