Τετάρτη 4 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η πραγματικότητα πίσω από την απατηλή βιτρίνα

Ανακοίνωση απόγνωσης από τους παίκτες της Παναχαϊκής

Η πραγματικότητα που επικρατεί πίσω απ την ...απατηλή βιτρίνα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, το οποίο αποτελεί το πρόσφορο έδαφος για εξυπηρέτηση συμφερόντων και παιχνίδια κέρδους απ' τους επιχειρηματίες του χώρου, αποτυπώνεται στη χτεσινή ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής. Σε αυτή γίνεται λόγος για τις δυσκολίες και τα προβλήματα ακόμα και για την καθημερινή επιβίωσή τους, που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους εδώ και αρκετούς μήνες.

Προβλήματα που έρχονται ως αποτέλεσμα των επιχειρηματικών τακτικών, ιδιαίτερα συνηθισμένων στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού. Ανάλογα με τι επιβάλλουν τα συμφέροντά τους κάθε φορά, είτε εμφανίζονται ως σωτήρες είτε εξαφανίζονται εν μία νυκτί από την ΠΑΕ ή ΚΑΕ κάποιου συλλόγου αφήνοντας ...καμένη γη πίσω τους. Και μάλιστα, όπως έχει αποδειχθεί από περιπτώσεις του παρελθόντος, αρκετές φορές αυτά τα...τερτίπια αποβαίνουν μοιραία ακόμα και για τη μετέπειτα ύπαρξη ενός συλλόγου.

Οπως αναφέρουν οι παίκτες της πατρινής ομάδας στην ανακοίνωσή τους, περίπου 4 μήνες μετά την αλλαγή που έγινε το καλοκαίρι στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ τα προβλήματα για αυτούς συνεχίζουν να παραμένουν άλυτα, με κυριότερο το οικονομικό, που έχει οδηγήσει ακόμα και σε εξώσεις ποδοσφαιριστών από τα σπίτια τους, ή σε άλλες περιπτώσεις αρκετούς να ζουν με δανεικά.

«...Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να γνωρίσουν την αγανάκτησή μας ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας και όλης της πόλης, και επίσης να μάθουν ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Σεβόμενοι την ομάδα και την ιστορία της αλλά και τον κόσμο που αγαπά την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές αποφασίσαμε ομόφωνα ότι θα βρισκόμαστε στο γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση εκεί που είναι η πραγματική μας θέση ώστε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό της ομάδας ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των παικτών της Παναχαϊκής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ