Τετάρτη 4 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Διαζύγιο» Ατρομήτου με Γρηγορίου

Η νέα αποτυχία του Ατρομήτου με την ήττα από τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» επέφερε το τέλος της συνεργασίας της ομάδας του Περιστερίου με τον τεχνικό της Μιχάλη Γρηγορίου. Κάτι που το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενο εξαιτίας της απογοητευτικής εικόνας του Ατρομήτου, που βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας στη Super League. Την ίδια στιγμή, χτεσινές φήμες έφεραν τη διοίκηση του Ατρομήτου να έχει τις πρώτες επαφές με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ Τραϊανό Δέλλα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο προπονητής των μικρών Εθνικών ομάδων της Σερβίας (Κ20), Βέλικο Παούνοβιτς, δείχνει να είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού αντικαθιστώντας τον Γιάννη Αναστασίου. Ολες οι πληροφορίες θέλουν τον Παούνοβιτς, που δεν έχει δουλέψει μέχρι σήμερα σε σύλλογο, να έρχεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση των «πρασίνων».

ΑΕΚ: Τη θετική γνωμοδότηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων όσον αφορά τα σχέδια για την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια από τη Γενική Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, του υπουργείου Περιβάλλοντος (ΥΠΑΠΕΝ), πήρε χτες στα χέρια της η ΑΕΚ. Από την Ενωση θεωρούν ιδιαίτερα σημαντική αυτήν την απόφαση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ