Παρασκευή 23 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΒΥΡΩΝΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκδηλώσεις για τα «Μπλόκα» του 1944

Οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για μπλόκα που έγιναν σε συνοικίες της Αθήνας το 1944, συνεχίζονται τις επόμενες μέρες σε Βύρωνα και Αιγάλεω:

-- Την Κυριακή 25/10 θα γίνει η εκδήλωση για το Μπλόκο του Βύρωνα από το Παράρτημα Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και τις Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ. Στις 10.30 π.μ., θα γίνει προσυγκέντρωση (Χρ. Σμύρνης και Μικράς Ασίας) και θα ακολουθήσει πορεία στο Ηρώο της Εθνικής Αντίστασης, όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με ομιλίες, χαιρετισμούς, απαγγελίες και τραγούδια του αγώνα. Συμμετέχουν η χορωδία του ΔΣ Γυναικών Βύρωνα, ο τραγουδιστής Σταύρος Σκουρτόπουλος, οι ηθοποιοί Βασίλης Κολοβός, Χάρης Αρώνης και Δημήτρης Κωνσταντίνου.

-- Την Τρίτη 27/10, στις 7.00 μ.μ., στο «Μπαρουτάδικο» θα γίνει η εκδήλωση για το Μπλόκο του Αιγάλεω, από τις ΚΟ Αιγάλεω του ΚΚΕ και το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Βούλγαρης, Γραμματέας της ΤΕ Νοτιοδυτικών συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας, καθώς και μουσικό αφιέρωμα με αντάρτικα τραγούδια.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ