Σάββατο 29 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Σε Μακεδονία και Θράκη

Σήμερα, Σάββατο

-- Συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ., στη Γλαύκη Ξάνθης, με ομιλητή τον Χρήστο Τρέλλη, μέλος του ΓΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση, στις 10.30 π.μ., στην Πάχνη Ξάνθης, με ομιλητή τον Μουράτ Χατζόγλου, μέλος της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ.

Στην Αν. Στερεά - Εύβοια

-- Συγκέντρωση, αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., στην πλατεία του Πολύδροσου Παρνασσού. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Σάββατο

-- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, στο παζάρι στις Μοίρες, στις 9 π.μ. και στις 7 μ.μ. στα χωριά Χουδέτσι, Κουνάβοι και Αγ. Βασίλειο.

-- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Νταγκουνάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, στο εργοστάσιο της «Ανακύκλωσης» στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, στις 12 μ.

-- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την Χρυσού Ελευθερία, στέλεχος του ΚΚΕ, στο «Hondos Center», στις 9 π.μ.

Αύριο, Κυριακή

-- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, στη Βιάννο, τον Κερατόκαμπο και την Αρβη στις 10.30 π.μ. και στην Εμπαρο στις 7 μ.μ.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Σάββατο

-- Περιοδεία στις 9.30 π.μ. στα Τρίκαλα, στη λαϊκή αγορά περιοχής Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σαραγίων, με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στις 9.30 π.μ. στη Φαρκαδόνα, στη λαϊκή αγορά, με επικεφαλής την Βάσω Μπακάση, μέλος της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στις 10 π.μ., στην εμπορική αγορά των Τρικάλων, με επικεφαλής τον Γιώργο Καΐκη, μέλος της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στις 12 μ. και στις 8 μ.μ. σε στέκια νεολαίας των Τρικάλων, με επικεφαλής την Γεωργία Καπέτη, μέλος της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στις 7 μ.μ. στο Μαυρέλι, στις 8 μ.μ. στο Γερακάρι, στις 9 μ.μ. στο Φλαμπουρέσι, με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή.

-- Περιοδεία στις 7.30 μ.μ., σε δημοτικά διαμερίσματα της Ενότητας Παλιοκάστρου, με επικεφαλής την Βάσω Μπακάση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ