Σάββατο 4 Ιούλη 2015 - Κυριακή 5 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ μοστράρει την έκθεση του ΔΝΤ

Την Πέμπτη το απόγευμα δόθηκε στη δημοσιότητα η Εκθεση του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Σε αυτήν αναφέρεται ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Ωραία μέχρι εδώ, η ιστορία δεν είναι καινούργια, αλλά τώρα έχει τη δική του σημειολογία το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε τρεις μέρες πριν το δημοψήφισμα.

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Σακελλαρίδης, έσπευσε να δηλώσει: «Με τη σημερινή έκθεσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δικαιώνει πλήρως την ελληνική κυβέρνηση, τόσο ως προς την άποψή της για τη μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, όσο και ως προς την επιμονή της, η όποια νέα συμφωνία με τους δανειστές να περιλαμβάνει οπωσδήποτε αναδιάρθρωση/κούρεμα του χρέους».

Πέρα από το ότι η συγκυβέρνηση επικαλείται τώρα στοιχεία των δανειστών που μέχρι χτες ήταν αδιάλλακτοι, ο λαός πρέπει να γνωρίζει ότι την όποια αναδιάρθρωση του χρέους θα την πληρώσει ο ίδιος με τα μέτρα που θα παρθούν. Μια γεύση την έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τη λίστα που έστειλε στους εταίρους του, ζητώντας να πάρει δάνειο και να υπογράψει νέο μνημόνιο και με τέτοιους όρους να πάρει την αναδιάρθρωση...


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org