Πέμπτη 28 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Νέοι στρατευμένοι ενισχύουν το ΚΚΕ

Από νέους στρατευμένους που υπηρετούν στην Αττική, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή για την οικονομική προσφορά που αποφάσισαν να κάνουν στο ΚΚΕ:

«Αγαπητέ "Ριζοσπάστη", αφού υπηρετήσαμε σε κάθε γωνιά της παραμεθορίου, παίρνοντας τη μετάθεσή μας βρεθήκαμε σε στρατόπεδο στην Αττική.

Πήραμε την απόφαση να ενισχύσουμε οικονομικά το ΚΚΕ από το υστέρημά μας. Οικονομική ενίσχυση έδωσαν και συνάδελφοι που στις πρόσφατες εκλογές δεν ψήφισαν το Κόμμα, κάτω από το βάρος των εκβιαστικών διλημμάτων ή της απαξίωσης των εκλογών, ωστόσο εκτιμούν τη δράση των κομμουνιστών, τόσο εντός, όσο και εκτός στρατοπέδου.

Η κατάσταση μέσα στο στρατόπεδο δε διαφέρει πολύ από έξω. Υπάρχουν μειωμένες απαιτήσεις, κυριαρχούν αυταπάτες. Η πλειοψηφία των νέων στρατευμένων -αυριανών εργαζομένων- συντάσσεται χωρίς να το γνωρίζει κάτω από ξένη για τα συμφέροντά της σημαία. Υποστηρίζει πότε το ένα μείγμα διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης υπέρ του κεφαλαίου, πότε το άλλο, που συνήθως εκφράζεται με στήριξη στα αστικά κόμματα και πολλές φορές συνοδεύεται από αντικομμουνισμό.

Για να μπορέσει, λοιπόν, το Κόμμα μας να γίνει πιο ικανό στις δύσκολες αυτές συνθήκες, στην ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας για τη λαϊκή εξουσία, το σοσιαλισμό, που θα φέρει στο προσκήνιο την κάλυψη των αναγκών των παραγωγών του πλούτου, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Αττικής.

Με βαθιά εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη και το Κόμμα της το ΚΚΕ.

Φαντάροι από στρατόπεδο της Αττικής».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ