Σάββατο 25 Απρίλη 2015 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Κανένας φορέας να μη συναινέσει

Στο ύψος της Βουλής, στην πορεία συμμετείχε και ο Δ. Κουτσούμπας, που λίγο πριν είχε μιλήσει στη συνεδρίαση της Ολομέλειας για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο αγώνας γίνεται κυρίως στους δρόμους. Με το λαό, την εργατική τάξη στους δρόμους, για να διεκδικήσει το δίκιο της ενάντια στη νέα επαίσχυντη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που φέρνει η κυβέρνηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ δίνει αυτή τη στιγμή τη μάχη και μέσα στη Βουλή. Εχουμε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία έτσι ώστε ο κάθε βουλευτής να πάρει τις ευθύνες του και κανένας να μην κρύβεται πίσω από δήθεν συλλογικές κυβερνητικές ευθύνες είτε των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

Πρέπει εδώ και τώρα να καταψηφιστεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και μέσα στη Βουλή, αλλά κυρίως στη συνείδηση του λαού, να παλέψει να ανατραπεί. Κανένας δήμος, κανένα δημοτικό συμβούλιο, κανένας φορέας να μη βάλει την υπογραφή του στη δέσμευση των διαθέσιμων, που είναι χρήματα του ελληνικού λαού, για να πληρώσουμε τους δανειστές και όσους έχουν στραγγαλίσει κυριολεκτικά τον ελληνικό λαό».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ