Πέμπτη 23 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
Κόπτεται υπέρ του κεφαλαίου

Την πρότασή τους για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για διασφάλιση της στρατηγικής επιλογής της εγχώριας αστικής τάξης για παραμονή της χώρας σε ΕΕ και ευρώ, επαναλαμβάνουν στο Ποτάμι. Υπογραμμίζουν, άλλωστε, ότι, λόγω χειρισμών της κυβέρνησης στη διαχείριση των υποθέσεων του κεφαλαίου, ολοένα και χειροτερεύει η θέση των ντόπιων μονοπωλίων στα παζάρια με τους δανειστές για την παραπέρα χρηματοδότησή τους.

Οπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δ. Τσιόδρας: «H ομολογία του αρμόδιου υπουργού ότι λείπουν 400 εκατομμύρια για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις στο τέλος του μήνα αποδεικνύει το λάθος δρόμο που έχει επιλέξει η κυβέρνηση. Ο χρόνος σπαταλήθηκε για να αλλάζει τίτλους και ονόματα σε τρόικες και μνημόνια και τώρα οι διαπραγματεύσεις γίνονται θηλιά στο λαιμό της χώρας. Διαπραγματευόμαστε από τη χειρότερη δυνατή θέση, με τη χρεοκοπία να μας περιμένει στη γωνία.

Οι στιγμές είναι εθνικά κρίσιμες. Καλούμε τον πρωθυπουργό και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς που θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα στην Ευρώπη να κάνουν αποδεκτή την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο λαός έχει δώσει εντολή για διαπραγμάτευση και συμφωνία με τους εταίρους μας. Εντολή ρήξης και χρεοκοπίας δεν έχει κανείς», κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ