Τετάρτη 11 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνελεύσεις - συσκέψεις
  • Η Γραμματεία Νομού Αχαΐας του ΠΑΜΕ διοργανώνει σύσκεψη σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου (Φωκαίας 26), με θέμα το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα μέχρι την Πρωτομαγιά.
  • Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αττικόν» προχωρά σήμερα, Τετάρτη, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, με θέμα την κατάσταση που οδηγεί το νοσοκομείο σε λειτουργικό αδιέξοδο. Από τις 7 π.μ. έως τις 11 π.μ. θα ανασταλεί κάθε τακτική λειτουργία του νοσοκομείου (τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, τακτικά χειρουργεία, τακτικές εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, διοικητικές και τεχνικές εργασίες, φαρμακείο, εργαστήρια).
  • Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων Αθήνας καλεί σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 15 Μάρτη, στις 10 π.μ., στο ΕΚΑ (2ος όροφος).
  • Στην ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί το ΔΣ της Ενωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και περιχώρων, την Παρασκευή 13 Μάρτη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52). Αν δεν υπάρξει απαρτία, θα γίνει δεύτερη Γενική Συνέλευση στις 20 Μάρτη, ενώ οριστικά, με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μάρτη, στον ίδιο χώρο και ώρα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ