Κυριακή 18 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Μιχάλης Σοφικίτης

Ταξίαρχος (ΠΖ) ε.α.

Είμαστε ένα βήμα πριν από τις κάλπες, ας θυμηθούμε πόσες φορές οι κυβερνήσεις που ήλθαν ήταν χειρότερες απ' αυτές που έφυγαν. Οσες όμως κυβερνήσεις και να φύγουν, το κεφάλαιο, η ΕΕ, τα μονοπώλια, το αντεργατικό, αντιλαϊκό πλαίσιο και τα μνημόνια διαρκείας δε θα φύγουν. Οι χιλιάδες εργατικές και λαϊκές οικογένειες δε θα δουν καλύτερες μέρες, η ζωή μας θα χειροτερέψει.

Την ίδια ώρα, η αυξανόμενη προοπτική νέων κοιτασμάτων στην ευρύτερη περιοχή μας για την ενεργειακή ασφάλεια της ΕΕ φέρνουν τον έκτο στόλο των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και την αναβάθμιση της ναυτικής βάσης - ορμητηρίου των Ρώσων στη Συρία. Η Ελλάδα και οι Ενοπλες Δυνάμεις όλο και περισσότερο εμπλέκονται στους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς με κίνδυνο πιο γενικευμένων ιμπεριαλιστικών πολέμων σε όφελος των μονοπωλίων στην περιοχή μας.

Απέναντι σε αυτήν την πραγματικότητα, το ΚΚΕ, χρόνια τώρα, είναι το μόνο κόμμα που μάχεται με συνέπεια για την αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Γι' αυτό ενισχύουμε την πολιτική αυτή και ψηφίζουμε ΚΚΕ για να δημιουργήσουμε λαϊκή συμμαχία, να οργανώσουμε την εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση στην εξουσία του κεφαλαίου για πάλη και ανατροπή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ