Πέμπτη 15 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Χρήστος Μιχαήλ

Γραμματέας Συλλόγου Εκτακτων Καθηγητών ΤΕΙ Αθήνας, μέλος ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Κλινικής Μηχανικής

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου πρέπει να δώσουμε δύναμη στο ΚΚΕ με την ψήφο μας διότι είναι το μόνο Κόμμα που αποκαλύπτει στο λαό την αλήθεια και παλεύει για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Είναι το μόνο Κόμμα που δείχνει στους εργαζόμενους το δρόμο της διεξόδου από τα σημερινά προβλήματά τους, αλλά συγχρόνως και τον αγωνιστικό τρόπο με τον οποίο πρέπει να τον βαδίσουν.

Σαν συμβασιούχος καθηγητής και ερευνητής, αλλά και σαν νέος άνθρωπος που βιώνω τις συνέπειες του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής, δεν είναι δυνατό να σταθώ αδρανής. Εχω χρέος να αγωνιστώ οργανωμένα για Παιδεία και Ερευνα υψηλού επιπέδου στην υπηρεσία του λαού, για μόνιμη σταθερή και αξιοπρεπή εργασία, για ελεύθερο χρόνο και για μισθό που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας. Με ισχυρότερο ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών, οι αγώνες μας θα αποκτήσουν νέα δυναμική και αισιοδοξία.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org