Κυριακή 30 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ - ΕΙΔΥΛΛΙΑ
Ο εργατόκοσμος της περιοχής έχει κάθε λόγο να στηρίξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ δίνει σήμερα τη μάχη στην επανάληψη του α' γύρου των δημοτικών εκλογών

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μπάμπης Θεοδώρου
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μπάμπης Θεοδώρου
Εκτός από την επανάληψη του β' γύρου στην Καισαριανή, σήμερα πραγματοποιείται και η επανάληψη του α' γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας, ο οποίος αποτελείται από τις δημοτικές ενότητες Μάνδρα, Βίλλια, Ερυθρές (Κριεκούκι) και Οινόη (Μάζι). Στις εκλογές συμμετέχει το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Μπάμπη Θεοδώρου.

Στο κάλεσμά τους για τις εκλογές, οι κομμουνιστές τονίζουν ότι σε μια περιοχή όπου είναι συγκεντρωμένες οι μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας με διυλιστήρια, ναυπηγεία, μεγάλες επιχειρήσεις και αποθηκευτικούς χώρους, οι εργαζόμενοι έχουν πολλούς λόγους να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Οι αγωνιστές του ΚΚΕ, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ήταν αυτοί που στάθηκαν δίπλα τους, συμπαραστάτες στους αγώνες που αναπτύχθηκαν στην περιοχή.

Εχει συμφέρον ο εργατόκοσμος της πόλης να στηρίξει το μόνο ψηφοδέλτιο που αποτελεί εγγύηση ενίσχυσης της πάλης του.

«Δε σου αξίζει να ζεις με υποσχέσεις και ψίχουλα. Κάνε πέρα δημάρχους που το μόνο που υπόσχονται είναι διαχείριση της μιζέριας», τονίζει στο κάλεσμά της η «Λαϊκή Συσπείρωση» και επισημαίνει ότι η ενίσχυση του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ σημαίνει ενίσχυση της εργατικής - λαϊκής αντιπολίτευσης μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, στήριγμα της λαϊκής πάλης στη γειτονιά, στο εργοστάσιο, στους δρόμους του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ