Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ - ΜΑΣ
Καλούν αύριο σε παν-κινητοποίηση

Συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα

Από προηγούμενη συγκέντρωση των δυνάμεων της κοινωνικής συμμαχίας
Από προηγούμενη συγκέντρωση των δυνάμεων της κοινωνικής συμμαχίας
Να κλείσουν τα καταστήματά τους και να πάρουν μέρος στην απεργία καλεί τους αυτοαπασχολούμενους η ΠΑΣΕΒΕ: «Δεν βολευόμαστε με την "εγγυημένη φτώχεια", δεν "τσιμπάμε" στην ανάπτυξη που συνθλίβει το λαό. Οργανώνουμε τη δράση μας, κλείνουμε τα μαγαζιά μας και συμμετέχουμε στις 27 του Νοέμβρη μαζί με τους εργάτες, τους φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών στρωμάτων για την επιτυχία της πανελλαδικής - πανεργατικής απεργίας».

Σε συμπόρευση καλεί τους φτωχούς αγρότες η ΠΑΣΥ: «Η μικρομεσαία αγροτιά δικαιολογημένα βρίσκεται σε αναβρασμό και είναι αποφασισμένη να αντιπαλέψει τις πολιτικές κυβέρνησης και ΕΕ, που τη θέλουν στον Καιάδα του ξεκληρίσματος. Πρέπει με όλες της τις δυνάμεις να αγωνιστεί για την επιβίωσή της, δίνοντας προοπτική στον καθημερινό αγώνα για άλλη πολιτική και εξουσία με στόχο τη λαϊκή ευημερία. Πρέπει στον αγώνα της αυτό να "συναντηθεί" με τους ανέργους, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες και τη νεολαία των λαϊκών οικογενειών. Η απεργία στις 27 Νοέμβρη να 'ναι το επόμενο κοινό αγωνιστικό μας βήμα».

«Η ανεργία, τα τετράωρα και τα 5μηνα, η απλήρωτη δουλειά και ο εθελοντισμός είναι το μέλλον που θέλουν για μας τις γυναίκες και τα παιδιά μας», σημειώνει η ΟΓΕ και προσθέτει: «Να μην ανεχόμαστε να ζούμε με ψίχουλα! Μπορούμε να απαιτήσουμε δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και με τον πλούτο που παράγουμε, αρκεί να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον μας στα δικά μας χέρια».

Κάλεσμα στους σπουδαστές απευθύνει το ΜΑΣ: «Οσοι αγανακτούν, όσοι λένε "κάτι πρέπει να γίνει" είναι ώρα να κάνουν το βήμα! Να μπουν στον αγώνα! Δεν χωράει άλλη αναμονή! (...) Να δυναμώσει η συμπόρευση του φοιτητικού και σπουδαστικού κινήματος με τους εργάτες και το ΠΑΜΕ, με όλο τον εργαζόμενο λαό ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που μας πλήττει όλους! Ετσι παίρνουμε και δίνουμε τεράστια δύναμη!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ