Τετάρτη 5 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Από τα παιδιά της Δράμας για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά και τα σχολεία της Παλαιστίνης, που με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και τη συμμετοχή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας πραγματοποιήθηκε από το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς και στη Δράμα, στο πλαίσιο της καμπάνιας αλληλεγγύης «Ενα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης».

Οι μαθητές των σχολείων της Δράμας, από το υστέρημά τους έστειλαν 26 κιβώτια σχολικά είδη, χρήματα αλλά και ζωγραφιές και αγαπημένα τους αντικείμενα.

Η Γραμματεία Δράμας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή της, σημειώνει την προσφορά των μαθητών, τονίζοντας ότι ήταν «συγκινητική και ελπιδοφόρα. Απέναντι στους ανταγωνισμούς των κερδών αντέταξαν την αλληλεγγύη των λαών».

Επίσης, τονίζει την ανεκτίμητη βοήθεια όσων εκπαιδευτικών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, πρωτοστάτησαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας την ευκαιρία και στους μαθητές τους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στα παιδιά της Παλαιστίνης, που βιώνουν στην καθημερινότητά τους την απανθρωπιά, τη βαρβαρότητα και την ιμπεριαλιστική θηριωδία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ