Τρίτη 9 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μόνο με δυνατό ΚΚΕ θα ανοίξει ο πραγματικός δρόμος ανακούφισης του λαού

Σε πολιτική συγκέντρωση στη Νάουσα μίλησε την Κυριακή ο Δ. Κουτσούμπας

Πλατύ κάλεσμα κοινής δράσης, συμπόρευσης και υποστήριξης του ΚΚΕ, απηύθυνε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής, σε μεγάλη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Νάουσας. Οπως είπε, «για να ανοίξει ο πραγματικός δρόμος ανακούφισης του λαού, να βρεθεί ο λαός στην εξουσία, πρέπει σήμερα να υποστηρίξουμε όλοι και όλες το ΚΚΕ. Να το κάνουμε ισχυρό, δυνατό, μια μεγάλη δύναμη, να μπει μπροστά. Δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν υπάρχει άλλη ελπίδα».

Ανθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση, μεταξύ τους και άνθρωποι που για πρώτη φορά προσεγγίζουν το ΚΚΕ, την πολιτική του πρόταση. Εμειναν εκεί, μέχρι το τέλος, παρά τη βροχή που εξαρχής «απειλούσε» και τελικά εκδηλώθηκε.

Ανεργοι κλωστοϋφαντουργοί, καθώς και άλλων κλάδων, εποχικοί, εργαζόμενοι που βιώνουν την ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, τις μειώσεις μισθών, ροδακινοπαραγωγοί και άλλοι αγρότες και κτηνοτρόφοι που απειλούνται με καταστροφή, αυτοαπασχολούμενοι που οδηγούνται να βάλουν λουκέτο στα καταστήματά τους, νέοι που σπρώχνονται στη μετανάστευση για να βρουν δουλειά, γυναίκες που βιώνουν με ιδιαίτερη ένταση τα βάρη των αδιεξόδων που αντιμετωπίζουν οι εργατικές - λαϊκές οικογένειες, έδωσαν μαζικά και μαχητικά το «παρών» στο προσκλητήριο του ΚΚΕ.


Από τη συγκέντρωση της ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ, στην κεντρική πλατεία της Νάουσας
Από τη συγκέντρωση της ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ, στην κεντρική πλατεία της Νάουσας

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ