Τετάρτη 30 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Δράση για τα οξυμένα προβλήματα του λαού
Από το γλέντι στην Καλλιθέα
Από το γλέντι στην Καλλιθέα
  • Με τη μαζική συμμετοχή οικογενειών και νέων έγινε στις Τζιτζιφιές το γλέντι της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας το βράδυ της Παρασκευής. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τις οικογένειες που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και χρειάζονται αλληλεγγύη, ενώ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για το Λαϊκό Φροντιστήριο, με πολλούς μαθητές να δηλώνουν συμμετοχή για τη νέα χρονιά.
  • Η Ομάδα Γυναικών Μαλεβιζίου, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), διοργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία του Δημαρχείου στο Γάζι. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαδραστικό παιχνίδι, ζωγραφική και κατασκευές. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά.
  • Κινητοποίηση διοργανώνει την Τετάρτη 30 Ιούλη στις 10 το πρωί στη ΔΕΗ Μενιδίου η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής (Συνδικάτο Οικοδόμων, Σωματείο Συνταξιούχων, Σύλλογος Επαγγελματοβιοτεχνών Αχαρνών, Σύλλογος Δασκάλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «ο Σωκράτης», η Επιτροπή Ανέργων, ο Σύλλογος Γυναικών Μενιδίου), για την αποκατάσταση παροχής ρεύματος.
  • Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί όλο το λαό της Λέσβου να σταθεί αλληλέγγυος σε οποιαδήποτε απειλή για διακοπή ρεύματος και νερού. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «δεν θα επιτρέψουμε καμία διακοπή» σε ρεύμα και νερό και διεκδικεί: Να μην προχωρήσει η διακοπή της παροχής του νερού και του ρεύματος σε κανέναν άνεργο, χαμηλόμισθο, χαμηλοσυνταξιούχο, σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σε καμία λαϊκή οικογένεια. Να μειωθεί το τιμολόγιο κατά 50% για τους ανέργους, τους περιστασιακά και μερικά απασχολούμενους, τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Οχι στα χαράτσια και στη φοροληστεία. Να καταργηθεί το τέλος επανασύνδεσης για όσους καταναλωτές τούς έγινε διακοπή παροχής.
  • Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 31 Ιούλη, στις 8 το πρωί, στην Εφορία διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ Ιωαννίνων, σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές της περιοχής, αντιδρώντας στη φοροεπιδρομή της κυβέρνησης.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ