Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
«Μπαλωθιά» από τα Χανιά... μοιρασιά στο Βόλο

H νίκη των Χανίων επί της Κέρκυρας, που έριξε τους Φαίακες από την κορυφή, την ώρα που αύξησε τις ελπίδες των Κρητικών για άνοδο και η μοιρασιά στο ντέρμπι του Βόλου μεταξύ Νίκης και Ολυμπιακού ήταν τα σημαντικότερα στοιχεία της 9ης αγωνιστικής στα πλέι οφ της Football League, που θα καθορίσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (2 απευθείας ένας στο μπαράζ με Ξάνθη).

Στην Κρήτη, τα Χανιά επικράτησαν της Κέρκυρας με 2-0, χάρις στα γκολ των Μανωλά και Παπατζίκου, ενώ ως όπλο τους είχαν την πολύ καλή αμυντική λειτουργία που έβαζε φρένο στις προσπάθειες των γηπεδούχων. Πλέον, τα Χανιά σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση και βλέπουν με άλλο μάτι την προοπτική ανόδου στη Super League.

Την απόλυτη ισοπαλία είχαμε στο Βόλο με τη Νίκη και τον Ολυμπιακό να κολλάνε στον 0-0 και να μοιράζονται τις καλές φάσεις (τουλάχιστον από 2 για κάθε ομάδα), τα δοκάρια (1 για κάθε ομάδα) ακόμα και τις αποβολές (από μία). Πάντως, ακόμα και έτσι, πιο κερδισμένη θεωρείται η Νίκη, καθώς σε συνδυασμό και με την ήττα της Κέρκυρας έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το ντέρμπι των συνονόματων Ηρακλή και Ηρακλή Ψαχνών στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Αιγινιακός θυμήθηκε ξανά τον καλό του εαυτό και πέρασε νικηφόρα από τον Ταύρο, επικρατώντας με 4-1 του Φωστήρα.

Η βαθμολογία: Νίκη Βόλου 17, Κέρκυρα 16, Χανιά 14, Ηρακλής Ψ 14, Ολυμπιακός 14, Ηρακλής 13, Αιγινιακός 12, Φωστήρας 9.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ