Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Το νταμπλ ο Ολυμπιακός στο πόλο

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τα προγνωστικά ο Ολυμπιακός συνέχισε για μια ακόμη φορά την κυριαρχία του στο χώρο του πόλο ανδρών κατακτώντας μετά το πρωτάθλημα και το φετινό Κύπελλο, που είναι το 16ο στην ιστορία του, ενώ σημείωσε το 13ο νταμπλ. Οι «ερυθρόλευκοι» στον τελικό του φάιναλ φορ, που έγινε στο Π. Φάληρο, επικράτησαν της Βουλιαγμένης με 11-10 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που πρόσφερε θέαμα. Το γκολ που ουσιαστικά έκρινε αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Κώστας Μουρίκης 3 λεπτά και 29 δεύτερα πριν το φινάλε του παιχνιδιού που ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκειά του (Tα οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 2-2, 3-3).

ΣΤΙΒΟΣ: Ιδανική πρεμιέρα στις θερινές τους υποχρεώσεις πραγματοποίησαν ο Λούης Τσάτουμας στο μήκος και η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ που συμμετείχαν στο πρώτο γκραν πρι της ΙΑΑΦ για τη σειρά «Diamond League» που έγινε στην Ντόχα. Ο Τσάτουμας με καλύτερο άλμα στα 8,06 πήρε την πρωτιά στο αγώνισμά του ενώ το ίδιο ισχύει και για την Κυριακοπούλου που είχε καλύτερη επίδοση στα 4,63.

ΒΟΛΕΪ: Η Ορεστιάδα, που νίκησε στο καθοριστικό ματς την Αργυρούπολη με 3-1, έγινε μετά τη ΜΕΝΤ η δεύτερη ομάδα που παίρνει την άνοδο από την Α2 για την Α1 ανδρών, με την ομάδα του Εβρου να επιστρέφει στην κατηγορία μετά από οκτώ χρόνια απουσίας.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για τη 2η αγωνιστική στη β' φάση της Α1 ανδρών είχαμε: Διομήδης Αργους - Ποσειδώνας Λουτρακίου 36-16, ΑΕΚ - Δούκας 30-17. Η βαθμολογία: ΑΕΚ 25, Διομήδης 24, Δούκας 16, Ποσειδώνας 15.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ