Πέμπτη 17 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΑΦΝΗΣ
Θα μετατρέψουμε την αδράνεια σε αγώνα

«Η αντίσταση και η συμμετοχή όλων μας είναι ελπίδα και δύναμη αποτροπής», τονίζουν στην πρόσκλησή τους τα μέλη της Αντιπολεμικής Κίνησης Φορέων Δάφνης. Σε μια πρόσκληση που καλεί το λαό της περιοχής και των γύρων δήμων να πάρει μέρος στις τριήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει η κίνηση με τη συμμετοχή και της Δημοτικής Αρχής στις 18-19 και 20 Μάη. Οι εκδηλώσεις θα «φιλοξενηθούν» στην πλατεία Δημαρχείου - κεντρική πλατεία της Δάφνης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

- Την Παρασκευή 18 Μάη, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 7.30 μ.μ. και θα περιλαμβάνουν ομιλία, θεατρική παράσταση, παραδοσιακούς χορούς από δημοτικά σχολεία της περιοχής, τραγούδια από παιδική χορωδία και προβολή βίντεο.

- Το Σάββατο 19 Μάη, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ. με ομιλία και θα συνεχιστεί με χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα.

- Τέλος, την Κυριακή 20 Μάη, τις εκδηλώσεις θα ανοίξει με την ομιλία του ο Νίκος Κατσαρός (διευθυντής Χημείας στο «Δημόκριτο» και γραμματέας Βαλκανικών Χημικών Εταιριών) στις 8.00 μ.μ. και θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ