Τετάρτη 19 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Σήμερα, Τετάρτη

Η ΟΒ ΣΤΕΤΔ του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ κάνει εκδήλωση με θέμα «Βιομηχανία τροφίμων: Στα χέρια του λαού ή των μονοπωλίων;», στη 1 μ.μ., στις 200άρες αίθουσες. Ομιλητές: Αλέκος Oυγγρίνος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και Μωυσιάδης Δημήτρης, πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Βιομηχανικού Επισιτισμού.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κοζάνη κάνουν εκδήλωση με θέμα «ΕΕ και Εκπαίδευση», στις 3 μ.μ., στο Μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ. Ομιλητής: Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Καστοριά κάνουν εκδήλωση με θέμα «ΕΕ vs Νεολαία / Σπάσε τα δεσμά», στις 2.30 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ. Ομιλήτρια: Μαρία Αραπογιάννη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Αύριο, Πέμπτη

Οι ΟΒ ΣΔΟ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κάνουν εκδήλωση με θέμα «Live yοur myth in Greece! Τουρισμός: Ανάπτυξη για του μεγαλοεπιχειρηματίες του κλάδου, σύγχρονη σκλαβιά για τους εργαζόμενους, μακρινό όνειρο για το λαό: Ανάπτυξη για ποιον;», στη 1 μ.μ., στις 200άρες αίθουσες. Ομιλητές: Ζαριανόπουλος Σωτήρης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και Τσιαούσης Κυριάκος, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού.

Η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της ΚΝΕ, κάνει εκδήλωση στην Ξάνθη με θέμα «Ουκρανία... οι εξελίξεις μυρίζουν μπαρούτι», στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Α1 στα ΠΡΟΚΑΤ του Πολυτεχνείου. Ομιλήτρια: Σούλα Βλυσίδου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή του ντοκιμαντέρ για το θρυλικό αγώνα της Ντιναμό Κιέβου εναντίον των ναζί της Γερμανίας, «The deathmatch, Dynamokyiv vs the Nazis».

Η Τομεακή Επιτροπή ΑΕΙ - ΤΕΙ Μεσσηνίας και οι ΟΒ Οικονομικών Σχολών Μεσσηνίας κάνουν εκδήλωση, με θέμα «Μας μαθαίνουν την αλήθεια τα σχολικά βιβλία; Η επανάσταση του 1821 και η σημασία της σήμερα», στις 12 το μεσημέρι, στο Τμήμα Παιδαγωγικού. Ομιλήτρια: Κωνσταντίνα Τουρλίδα, μέλος του Τομεακού Γραφείου ΑΕΙ της ΚΝΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Για το 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ(12/12/2014)
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ(11/3/2014)
Αλλες εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ(15/11/2013)
Προβληματισμός πάνω στο αντικείμενο σπουδών(22/3/2013)
Προβληματισμός πάνω στο αντικείμενο σπουδών(22/3/2013)
Δραστηριότητες των οργανώσεων της ΚΝΕ(11/3/2012)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org