Τετάρτη 19 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σεμινάριο για το χαρακτήρα της καπιταλιστικής κρίσης

Στα πλαίσια της πρόσκλησης για δημιουργία πρωτότυπου καλλιτεχνικού έργου με τίτλο «Στους καιρούς των αποφάσεων και η Τέχνη πρέπει ν' αποφασίσει», η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της ΚΟΑ του ΚΚΕ και η Επιτροπή Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ διοργανώνουν το 2ο σεμινάριο με θέμα «Ο χαρακτήρας της καπιταλιστικής κρίσης», με εισηγητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνο της Ιδεολογικής Επιτροπής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Το σεμινάριο θα γίνει το Σάββατο 22 Μαρτίου, στις 6 μ.μ. (προσέλευση 5.30 μ.μ.) στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, δίπλα στο Δημαρχείο του Δήμου της Αθήνα).

Είναι το δεύτερο από μία σειρά σεμιναρίων που απευθύνονται σε όσους ανταποκρίθηκαν και θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση για δημιουργία πρωτότυπου έργου με θέμα την καπιταλιστική κρίση, τις συνέπειες και τη διέξοδο από αυτήν. Θυμίζουμε ότι η πρόσκληση αφορά καλλιτέχνες κάθε ηλικίας και σε όλα τα είδη Τέχνης, που μπορεί να απευθύνονται είτε σε μεγάλους είτε σε παιδιά: Μουσική - τραγούδι, εικαστικά - σκίτσο - animation, λογοτεχνία - ποίηση, ταινίες μικρού μήκους (μυθοπλασία - ντοκιμαντέρ), συγγραφή θεατρικού έργου, χορός.

Τα έργα μπορούν να κατατεθούν όλη την περίοδο μέχρι το 40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι καλλιτέχνες μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα http://efestival.kne.gr και να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση texniapofasi39@gmail.com


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ