Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Διαμαρτυρία για το αφισο-κυνηγητό του Δήμου

Μαζική παρουσία και παρέμβαση στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

Πριν τη διαμαρτυρία, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έκαναν αφισοκόλληση στους κεντρικούς δρόμους στο Περιστέρι
Πριν τη διαμαρτυρία, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έκαναν αφισοκόλληση στους κεντρικούς δρόμους στο Περιστέρι
Αμεση απάντηση στην πρακτική της δημοτικής αρχής να καταστρέφει συστηματικά το προπαγανδιστικό υλικό που καλεί στο 39ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ - «Οδηγητή», έδωσε η Τομεακή Οργάνωση Περιστερίου και η αντίστοιχη Οργάνωση της ΚΝΕ, με παράσταση διαμαρτυρίας χτες, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. «Σας θυμίζουμε ότι βρίσκεστε στην εργατούπολη του Περιστερίου, σε έναν δήμο που οι κομμουνιστές έχουν δώσει και το αίμα τους στο παρελθόν στην προσπάθειά τους να υπερασπίσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Φίλιππος Φλουσκούνης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Περιστερίου.

«Φοβάστε το λαό και προσπαθείτε να περιορίσετε τη δράση των κομμουνιστών γιατί γνωρίζετε για ποιο σκοπό παλεύουν. Ετσι γινόταν πάντα, όποιος στήριζε την αντιλαϊκή πολιτική, όποιος ήταν με τα αφεντικά και όχι με τους εργάτες, πρώτος τους στόχος ήταν το ΚΚΕ», τόνισε και υπενθύμισε πως η ίδια δημοτική αρχή προχωρά σε απολύσεις εργαζομένων, αφήνει εκατοντάδες παιδιά έξω από τους παιδικούς σταθμούς, προχωρά στην ιδιωτικοποίηση κοινωνικών υπηρεσιών. «Οι εργαζόμενοι δεν θέλουμε να απαρτίζουμε συνεργεία αποξήλωσης αφισών του κόμματος που είναι πάντα δίπλα στην εργατική τάξη και υπερασπίζεται τα δικαιώματά μας», σημείωσε ο Κώστας Υφαντής, πρόεδρος της Σωματειακής Επιτροπής των εργαζομένων στο Δήμο Περιστερίου του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής.

Ταγμένη στην αντιλαϊκή πολιτική αποδείχθηκε με τη στάση της, για άλλη μια φορά, η δημοτική αρχή. Από την πλευρά της δημοτικής αρχής, στελέχη της διοίκησης υπερασπίστηκαν τις απαράδεκτες πρακτικές της, επικαλούμενοι την καθαριότητα της πόλης, όταν ο δήμος επιτρέπει ή ανέχεται την ανάρτηση χιλιάδων αφισών και πανό για εμπορικούς σκοπούς. Πριν τη διαμαρτυρία, μέλη, οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία και έφτασαν στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιώντας αφισοκόλληση στους δρόμους της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ