Παρασκευή 24 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 26/5

  • Η ΤΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ τιμά τους 200 κομμουνιστές του Χαϊδαρίου που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944, με εκδήλωση που διοργανώνει στις 7.30 μ.μ., στο Νέο Θέατρο του Δήμου Χαϊδαρίου (στρατόπεδο), Πάρκο Ιστορικής Μνήμης. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα. Στο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Τι εργατικό κίνημα χρειάζεται σήμερα η εργατική τάξη, που θα βοηθά να γίνονται σημαντικά βήματα στην πάλη και οργάνωση των εργατών απέναντι στα μονοπώλια και την εξουσία τους», διοργανώνουν στις 10.30 π.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Μετάλλου Ν/Ζώνης - Στεριανού της ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι (Μικράς Ασίας και Παπαναστασίου πίσω από το δημαρχείο).
  • Επίσκεψη - εκδήλωση στις φυλακές της Αίγινας διοργανώνουν η ΚΟ Φιλοσοφικής Αθήνας του ΚΚΕ, αντίστοιχη Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ και η ΚΟ Αίγινας του ΚΚΕ. Θέμα της εκδήλωσης: «Εμπνεόμαστε - Διδασκόμαστε - Συνεχίζουμε. Φυλακές Αίγινας: Μουσείο μιας ματωμένης Ιστορίας». Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 7.30 π.μ. αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά. 10.00 π.μ. Πολιτική συγκέντρωση στο λιμάνι του νησιού. 11.30 π.μ. εκδήλωση στο χώρο των φυλακών, μουσικό - θεατρικό πρόγραμμα. 17.50 μ.μ. αναχώρηση από Αίγινα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ