Σάββατο 23 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ
Παρέδωσαν οικονομική ενίσχυση στους εργάτες της FINTEXPORT

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης

Χρήματα για τους εργάτες της Φίντεξπορτ που συνεχίζουν την κατάληψη του εργοστασίου συγκέντρωσαν εργαζόμενοι, ανέργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι, γυναίκες, την περασμένη Τετάρτη, στην απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας. Τα χρήματα αυτά παρέδωσε χτες στο σωματείο των εργατών η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ μαζί με την Ομοσπονδία των Κλωστοϋφαντουργών.

Εκφράστηκε και με αυτό τον τρόπο η εργατική αλληλεγγύη που πρέπει να συνεχιστεί μ' όλους τους τρόπους, για να στηριχτεί ο αγώνας των συναδέλφων της FINTEXPORT.

Υπενθυμίζεται πως οι εργάτες της FINTEXPORT (παρασκευάζει μοκέτες), έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του εργοστασίου από τις 16 Νοέμβρη απαιτώντας την αποπληρωμή των δεδουλευμένων καθώς είναι απλήρωτοι από το Δεκέμβρη του 2011! Ταυτόχρονα, απαιτούν την επαναλειτουργία του εργοστασίου, το οποίο δε λειτουργεί από το περασμένο καλοκαίρι, με ευθύνη της εργοδοσίας, χωρίς να χαθεί καμιά θέση εργασίας με όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα και έκτακτη οικονομική ενίσχυση προκειμένου να ανταποκριθούν στις άμεσες υποχρεώσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ