Παρασκευή 25 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΖΙΝΟΥ ΠΑΡΝΗΘΑΣ
Καλεί τους εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις

Τα πραγματικά της σχέδια αποκάλυψε η εργοδοσία του Καζίνου - Ξενοδοχείου - Τελεφερίκ Πάρνηθας, η οποία από χτες καλεί τους εργαζόμενους να προσέρχονται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Το επιχειρησιακό σωματείο απαντά με γενική συνέλευση αύριο, η οποία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και με στάση εργασίας από τις 9 μ.μ. έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Σε ανακοίνωσή του, το επιχειρησιακό σωματείο καταγγέλλει ότι η εργοδοσία αποφάσισε πλέον να αποκαλυφθεί, δηλαδή: «Να τελειώσει μια και καλή με τα δικαιώματα που κατακτήσαμε εδώ και δεκαετίες και που αποτελούσαν όρους της Συλλογικής μας Σύμβασης. Να επιβάλει ατομικές συμβάσεις στους εργαζόμενους. Να έχει απέναντί της την ατομική διαπραγμάτευση αντί της συλλογικής, με σκοπό να διαλύσει το σωματείο μας».

Καλεί όλους τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν ατομική σύμβαση και να δώσουν την πάλη για ικανοποιητική Συλλογική Σύμβαση. «Αν τώρα κάνουμε πίσω, ο κατήφορος δε θα έχει τελειωμό. Δε θα χορτάσει η εργοδοσία με όσα σήμερα ζητά μέσα από ατομικές συμβάσεις. Θα πάρει και άλλα μέχρι να μας φτάσει στον πάτο. Μέχρι να αναγκάσει τους περισσότερους σε παραίτηση όχι μόνο από τα δικαιώματά μας και τη δουλειά μας αλλά και από την ίδια τη ζωή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ