Πέμπτη 13 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
Απέκλεισαν συμβολικά τα ταμεία του νοσοκομείου

Συμβολικό αποκλεισμό των ταμείων του νοσοκομείου πραγματοποίησε, χτες το πρωί, η Λαϊκή Επιτροπή Καβάλας, επιβάλλοντας τη δωρεάν εξέταση των ασθενών για περίπου 2 ώρες.

Η δράση της Λαϊκής Επιτροπής βρήκε θερμή ανταπόκριση τόσο από τους ασθενείς όσο και από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για την περίθαλψη του λαού.

Τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής κάλεσαν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους να μπουν αποφασιστικά στον αγώνα και να παλέψουν για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας.

Να διεκδικήσουν άμεσα: Κατάργηση του 5ευρω. Να μην ισχύσει το 25ευρω για εισαγωγή και το 1 ευρώ για κάθε συνταγή. Κατάργηση των κλειστών ενοποιημένων νοσηλίων. Κάλυψη όλων των κενών στα νοσοκομεία με άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Οχι στην ενοποίηση τμημάτων και νοσοκομείων. Να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας. Δωρεάν φάρμακα σε άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους, ΑμεΑ και χρονίως πάσχοντες με κάλυψη της σχετικής δαπάνης από τον κρατικό προϋπολογισμό. Εμβολιασμό όλων των παιδιών με δαπάνη από τον κρατικό προϋπολογισμό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ