Σάββατο 17 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΥΓΕΙΑ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ, για την παρουσίαση των θέσεων του Κόμματος για την Κοινωνική Ασφάλιση. Στα πλαίσια αυτά πρόκειται να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα Σάββατο 17 Μάρτη

Στη Λευκάδα, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, με ομιλητή τον Γερ. Αραβανή, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δευτέρα 19 Μάρτη

Στα Πετράλωνα, στις 6.30 μ.μ., στην ταβέρνα «ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΟΝΑΚΙ», με ομιλητή τον Δ. Αγκαβανάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στην Κεφαλονιά, στις 7 μ.μ., στο Ληξούρι στην αίθουσα του δημαρχείου.

Ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον ΟΣΕ (Καρόλου), στις 12 το μεσημέρι.

Τρίτη 20 Μάρτη

Οι Κομματικές Οργανώσεις Μετάλλου της ΚΟΑ, συγκέντρωση στα γραφεία της ΚΟΑ, στις 6 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι κομματικές οργανώσεις ΕΒΕ του ΚΚΕ, περιοδεία στα μηχανουργεία του Βοτανικού, στις 7.30 π.μ., με τον Γ. Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τετάρτη 21 Μάρτη

Στο Χαλάνδρι, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Νεότητας (Δαναΐδων), με ομιλητή τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πεύκη, στις 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα του 3ου Συνοικιακού Συμβουλίου (Χρυσ. Σμύρνης), με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Καματερό, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του 2ου Δημοτικού Σχολείου (Γρηγόρη Λαμπράκη και Θεσσαλονίκης), με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Ν. Φιλαδέλφεια, στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Χαλκηδόνας, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Α. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ.

Στο Ηράκλειο Αττικής, στο Πολυδύναμο Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Τιρτιράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι κομματικές οργανώσεις των ΕΒΕ, περιοδεία στο Εμπορικό Κέντρο της Αθήνας, 10 π.μ.

Πέμπτη 22 Μαρτίου

Στο Δυτικό Αεροδρόμιο, η Μαρία Λαμπρινού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην «Ολυμπιακή», στις 10 π.μ.

Οι κομματικές οργανώσεις των ΕΒΕ, περιοδεία στις περιοχές Ψυρρή - Βαρβάκειο Αγορά και Ερμού στις 10 π.μ.

Παρασκευή 23 Μαρτίου

Οι κομματικές οργανώσεις των ΕΒΕ, περιοδεία στα μηχανουργεία της περιοχής Ακαδημίας Πλάτωνα, 7.30 π.μ., με τον Γ. Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ