Τρίτη 23 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Να κατασκευαστεί ασφαλής δρόμος

Ερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ

Να κατασκευαστεί ασφαλής δρόμος και κόμβος στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου Νομού Ηρακλείου, ζητά το ΚΚΕ με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του Κόμματος Διαμάντω Μανωλάκου, Γιάννης Γκιόκας και Λιάνα Κανέλλη και απευθύνεται στους υπουργούς Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Εσωτερικών. Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γουβών με 250 παιδιά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουβών του Δήμου Χερσονήσου του Νομού Ηρακλείου, με επιστολή τους εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την αδιαφορία εδώ και χρόνια των αρμοδίων. Συγκεκριμένα, διαμαρτύρονται, γιατί οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις δεν προχώρησαν στο σχεδιασμό και την κατασκευή ασφαλούς δρόμου και κόμβου από τη διακλάδωση της παλαιάς εθνικής οδού έως τον Αποσελέμη, με αποτέλεσμα να σημειώνονται πολλά τροχαία, να υπάρχουν θύματα εξαιτίας έλλειψης φωτεινών σηματοδοτών, ελλιπούς ή καθόλου φωτισμού, ανώμαλου οδοστρώματος, έλλειψη σύγχρονου κόμβου που να εξυπηρετεί με ασφάλεια το δρόμο που συνδέει τις κάτω Γούβες με τα χωριά πάνω Γούβες, Κόξαρη, Καλό χωριό Σκοτεινό, Βορίτσιο, Χαρασσό.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. κ. υπουργοί εάν προτίθεται η κυβέρνηση να υλοποιήσει έναν τέτοιο δρόμο και κόμβο, ώστε να σταματήσει πλέον να αποτελεί δρόμο καρμανιόλα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ