Σάββατο 20 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πλούσια πολιτιστική δράση της ΚΝΕ
  • Πρώτη συνάντηση των πολιτιστικών ομάδων της ΚΝΕ στην Αττική, αύριο Κυριακή
  • Εκδηλώσεις για παιδιά επίσης αύριο στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη για φέτος συνάντηση των πολιτιστικών ομάδων της ΚΝΕ, θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο Στέκι Νεολαίας και Εργαζομένων (Πατησίων 252, πλ. Κολιάτσου). Τις πολιτιστικές ομάδες της ΚΝΕ, που δείγματα της δουλειάς τους έχουμε απολαύσει τόσο στα Φεστιβάλ όσο και στις γιορτές για παιδιά που διοργανώνει η ΚΝΕ, αποτελούν: Μουσικά σχήματα (ορχήστρα, λαϊκορεμπέτικο, χορωδία, σύνολα κλασικής μουσικής, ομάδα μουσικών ερευνών), Ομάδα Θεάτρου, Ομάδα σύγχρονου χορού και Ομάδα Παραδοσιακών Χορών.

Για σχετικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 6937.457.022, 6977.776.663 και 6977.285.471.

Στη Θεσσαλονίκη

Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ συνεχίζει και φέτος στη Θεσσαλονίκη τις πολιτιστικές δραστηριότητες για μικρά παιδιά και νέους γονείς. Οι δραστηριότητες γίνονται κάθε Κυριακή, 10 π.μ. - 1 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Τούμπας (Φίλωνος 9 - Τυρολόης). Αύριο Κυριακή, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Προετοιμασίες για το θεατρικό «Ο πόλεμος των δασών», βασισμένο στο βιβλίο «Καλημέρα, Ειρήνη», που κυκλοφορεί από τη «Σύγχρονη Εποχή». Ακόμα, ιστορίες, τραγούδια και ποιήματα για τα Αετόπουλα και την ΕΠΟΝ. Εργαστήρι κατασκευών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ