Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
«Κανείς αγιάτρευτος - κανείς απροστάτευτος»!

Νέα κινητοποίηση για την περίθαλψη του λαού την Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία

Στη Νάουσα, πάνω από ένας στους δυο είναι άνεργος. Η μάχη για δωρεάν και ισότιμη περίθαλψη του λαού είναι μάχη για την ίδια τη ζωή (φωτ. από παλιότερη κινητοποίηση στη Νάουσα)
Στη Νάουσα, πάνω από ένας στους δυο είναι άνεργος. Η μάχη για δωρεάν και ισότιμη περίθαλψη του λαού είναι μάχη για την ίδια τη ζωή (φωτ. από παλιότερη κινητοποίηση στη Νάουσα)
Παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ., στην πλατεία της Νάουσας, ενάντια στη συγχώνευση - κλείσιμο Νοσοκομείου και ΙΚΑ και με αίτημα να μη μείνει κανένας αγιάτρευτος - απροστάτευτος, διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, πρωτοβάθμια σωματεία και φορείς της πόλης. Η κινητοποίηση αποφασίσθηκε στο πλαίσιο πλατιάς σύσκεψης που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΕΚ Νάουσας.

Με ανακοίνωσή του, το ΕΚ Νάουσας, καλεί όλους τους φορείς να πάρουν αποφάσεις για το περιεχόμενο της κινητοποίησης με βάση την πρόταση που κατέθεσε στη σύσκεψη και είναι:

Να μη συγχωνευτούν - κλείσουν Νοσοκομείο και ΙΚΑ Νάουσας, να στελεχωθούν με το απαραίτητο προσωπικό όλες οι κλινικές και οι υπηρεσίες έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Συλλογικά - οργανωμένα, με αποφάσεις όλων των φορέων, σωματείων, συλλόγων να μη μείνει κανένας αγιάτρευτος και χωρίς φάρμακα στο νοσοκομείο - ΙΚΑ είτε είναι ασφαλισμένος είτε όχι.

Το ΕΚ Νάουσας, καλεί τα προεδρεία όλων των φορέων, την ημέρα του συλλαλητηρίου να παρευρεθούν επίσης στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα γίνει στις 11 το πρωί στο ΙΚΑ.

Με ανακοίνωσή του προς το λαό της Νάουσας σημειώνει: «Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα. Εμπρακτα, συλλογικά και οργανωμένα με αποφάσεις των ΔΣ να συμπαρασταθούμε τους εργαζόμενους, μαγαζάτορες και αγρότες που βρέθηκαν ανασφάλιστοι, άνεργοι και χωρίς εισόδημα. Να υπερασπιστούμε το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό, την υγεία. Να μην επιτρέψουμε να κλείσουν ΙΚΑ και Νοσοκομείο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ